Type
Size
Location
Status

Hand-Roll Bar

1,500 SF

Los Angeles, California

Built

JW - Entry (Hero).jpg

YUNOMI

The idea behind the project was to create a warm environment, reminiscent of a Japanese Village, with a minimalist twist - Free of the ostentatious but full of character and tradition. Due to the project's location within the art's district, artistic installations were embedded into the design; a stacked, roofing tiled wall and a topographical, pass-through window.

On the outside, the bathroom's wooden frame gently disrupts the tiled wall with thin, semi-translucent cloaks hanging from wooden shelves displaying traditional tea pots and tea cups.

On the inside, the wooden frame is also interrupted by concrete walls, elegantly housing the public bathroom amenities while remaining a semi-private space.

Sign Up For Our Mailing List


awaiting activity ...